torsdag den 21. marts 2013

Når man har rod i hovedet..

...er lister løsningen - ihverfald for mig. 

Hvorfor er ting bare mere overskuelige når de er blevet skrevet ned??

8 kommentarer:

 1. Fordi det er ude af hovedet, og lettere at arbejde med punkt for punkt?
  Bla. fordi man ikke skal bruge en masse krudt på at huske, for det gør listen for en

  SvarSlet
 2. Jeg kan også meget bedre overskue det hvis jeg skriver ned hvad der skal laves i løbet af dagen eller ugen.. Hvis ikke jeg skriver det ned så kører alle tingene rundt i mit hoved og så kan jeg slet ikke finde ud af hvor jeg skal starte og pludselig har jeg så glemt helt hvad jeg skulle ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også som om der er mange flere ting at ordne, når det suser rundt i hovedet og så kommer man aldrig i gang.

   Slet
 3. Det kender jeg alt for godt.
  Jeg er helt klart også mest til lister, ellers glememr jeg simpelthen halvdelen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dit navn antyder at du kender det :)

   Slet
 4. Haha, jeg går netop og skriver på min to-do, og den er lang (børnehavefødselsdag i morgen, og jeg har alt for mange planer, både af de mere praktiske (gøre rent, så her ikke ser så sundhedsskadeligt ud) og de kreative (oooh, alle de ideer, der popper op hele tiden, til anretning og pynt af maden :-))). Lister er for mig helt, helt nødvendige. Jeg kan godt finde på at vende om, hvis jeg kommer ud af døren uden min indkøbsliste, for jeg HADER at komme hjem, og se jeg har glemt bare én eneste, men til gengæld vigtig ting >.<

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er SÅ træls, når det sker. Det lyder hyggeligt (og hårdt) med børnefødselsdag. Jeg skal selv holde fødselsdag på lørdag - derfor den lange to do..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...