Jeg har prøvet noget HELT nyt. En af mine mors veninder, har droppet sukkeret og spiser nu kun rawfood. Hun fortalte mig at man kan lave marmelade på rawfood-manér, hvilket jeg var meget skeptisk overfor.
Jeg elsker marmelade og er absolut ikke sukker-forskrækket, men det måtte jeg prøve, bare for at smage om man faktisk kan lave marmelade uden sukker, så det smager lige så godt.
Og det er faktisk rigtig lækkert. Det er ikke så usandsynligt sødt, som almindelig marmelade, men har en dejlig sødme fra de bær man putter i, og så er det utrolig nemt at lave.
Jeg er (næsten) omvendt :)
Hov du har da glemt at skrive opskriften på denne fantastiske marmelade ( hint, hint med en vognstang, er det en du vil dele? )
SvarSletSelvfølgelig vil jeg det. Skriver den ned imorgen.
SletHm, interessant ... Glæder mig til at se opskriften. (selvom jeg selvfølgelig som udgangspunkt er skeptisk - men nu har jeg også en hyldeblomstsaft i gang i mit køleskab med et par kilo sukker :-)
SvarSletKH
tina
Forstår absolut skeptisismen, og hvor lyder den saft bare fantastisk :)
Slet