torsdag den 12. januar 2012

Farver gør mig GLAD!

Jeg må indrømme at jeg har en svaghed for spraglede farver. Hvorfor omgås kedelige, triste farver, når man kan løfte sit humør lidt ekstra med glade farvestrålende farver.

Jeg kommer tit til at købe en taske eller 2, når det slet ikke er meningen. Lige for øjeblikket er mine favorit tasker min orange taske fra Rice og mit "net" fra Accessorize. Jordbærhuen, som er blevet til en gulerods/græskar-hue, har min mor strikket til mig.

 Min taske med garn, som er fyldt op med farvestrålende garner. Og selvfølgelig også neongarn.

 Den anden dag spurgte min kæreste mig, hvorfor vi har de bøtter stående, når vi ikke bruger dem og så måtte jeg jo forklarer ham, at de står der fordi de gør mig glad, ligesom hans store tv gør ham glad. Jeg er vild med mange af de ting Rice laver, også deres fade og tallerkner i fine farver.

Her har jeg igen snuppet en ide fra en anden blogger. Det tog lang tid at lave men det var virkelig besværet værd. Er der noget bedre end musik- ja, musik i flotte farver :) 

3 kommentarer:

 1. Hejsa Hvordan har du sat Hama perler på dine øretelefon-ledninger? Henover stikket eller har du afmonteret ledninger?

  Super sejt!

  MVH Mette S

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Jeg brugte Søhesten´s DIY, som jeg har linket til i indlægget - jeg skar hamaperlerne over og satte dem på en efter en. :)

  SvarSlet
 3. Hejsa

  Det vil jeg prøve....så filtre ledningerne heller ikke så meget...
  Godt farverigt forår!
  MVH Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...