fredag den 30. marts 2012

Ny yndlingsfarve!

Jeg har, helt uden at lægge mærke til det, fået en ny yndlingsfarve. 
Den anden dag, fik jeg øjnene op for, at jeg den sidste tid har købt ting i en helt særlig farve, nemlig neon melon eller laksefarve om man vil.onsdag den 28. marts 2012

Post!

I dag har jeg endelig været på posthuset, og fået sendt pakker og breve bl.a dette kort, til en rigtig god veninde, som har (haft - ups) fødselsdag.


tirsdag den 27. marts 2012

Overraskelsen var...


..et pompom-træ ude foran min mors lille rækkehus. Vi holdt fødselsdag for min lillesøster og jeg i lørdags, og jeg har fik til opgave at stå klar når gæsterne kom, fordi min mor og søster, skulle til noget forælder samtale på hendes efterskole om middagen. I al hemmelighed havde jeg så planlagt at pynte træet mens de var væk, så det både var en overraskelse for gæsterne og min mor og søster.

En lille appetitvækker; jeg laver altid dessert, både fordi min mor ikke rigtig gider og fordi jeg er passioneret "dessert-maker" og ikke mindst "dessert-spiser".


Gaverne til søster.

mandag den 26. marts 2012

Og vinderen blev...


.....Sidsel A med bloggen Kreativitetligemedhygge, som skrev:
"Super blog du har og sød give away. Er selv ret glad for elefanter"

Kære Sidsel, send mig din adresse, så sender jeg en pakke i din retning :)

Og til alle jer andre; det var fantastisk at I havde lyst til at være med.

Husk min Give Away!

Jeg trækker lod i aften.

Rigtig god mandag.


lørdag den 24. marts 2012

Hvor er det utroligt....

..dejligt, men også helt ufatteligt, så heldig jeg har været her på det sidste. 

Lige før jeg tog til Indien vandt jeg en skøn chai-the og mens jeg så var af sted vandt jeg hele 2 give aways; et hækleetui og et gavekort til Brilletings biks, men for det ikke skal være løgn, så vandt jeg igen forrige fredag. 


En lille pakke forkælelse fra denne dame. Er det ikke utroligt - der må være én eller anden med magiske kræfter, som synes jeg skal forkæles her i marts måned ( nu havde jeg også fødselsdag d. 14, det kan være det er derfor.)


Fra Brilleting fik jeg disse skønne illustrationer

torsdag den 22. marts 2012

tirsdag den 20. marts 2012

Lagersalg

Jeg er ret vild med mærket Rice og jeg er så heldig at de holder lagersalg her i Odense en gang imellem, så i fredags var jeg lige forbi havnen og hapse et par ting med mig hjem.

Termokopper til at have med på uni.


  Et picnicsæt, som jeg længe har været lun på.


 En smuk rød skål til samlingen.


 Tre gryder; 2 til mig selv, som sætter lidt kulør på køkkenet og 1 til én, som snart har fødselsdag.

søndag den 18. marts 2012

Give Away

Som afslutning på mit lille Indien-tema har jeg lavet en lille give away.

Som jeg før har annonceret, har jeg købt en lille smule med hjem fra min ferie
så håber I vil være med  og måske vinde en lille bid af Indien.Reglerne:
1 lod for kommentar
1 lod for at være fast læser
1 lod for at lave noget reklame for min give away. 

Premien er:
En lille notesbog og glitter-glimmer kuglepen, 

og et par fine elefant ørenringe. 

Jeg trækker lod d. 26/3.

torsdag den 15. marts 2012

Indien, kontrasternes land - farver

Indien er fuld af kontraster både hvad angår samfundet, men også i deres farvevalg.

Inderne er fantastisk gode til at bruge farver og pynt, så selvom husene er forfaldne og gader er rodede, ser det stadig livligt ud. De glæder sig i pangfarver og maler husene i pasteller - det ser helt forrygende ud.


  
onsdag den 14. marts 2012

Aaah - hjemme igen.

Efter en helt fantastisk, oplevelsesrig tur til Indien, er det rart at være hjemme igen. Nu sidder jeg og slapper af med en dejlig kop chai-the, og falder ned efter en lang flyve- og togtur til Odense. Der er sket så meget de sidste 12 dage, at jeg slet ikke kan fatte, at det kun er 12 dage vi har været væk. 

Jeg har så meget at fortælle og vise, at der bliver Indien-tema her på bloggen de næste dage, og jeg fik da også købt med hjem til en lille Indien-giveaway. Apropo giveaway, så er det jo helt vidunderligt at vende hjem efter en skøn tur til Indien og så have vundet hele 2 giveaways mens jeg har været væk. Den ene lå endog og ventede på at blive pakket op, da jeg kom hjem, sammen med den chai-the, som jeg vandt lige inden jeg tog af sted - jeg føler mig så heldig!
Inden i pakken var dette skønne hækleetui fra hende her
Det er jeg utrolig glad for og det er straks taget i brug efter 12 dage hvor der ikke har været tid til garn og hæklenåle.

torsdag den 1. marts 2012

India here I come

Jeg er så super glad og spændt fordi jeg imorgen rejser til Indien. Jeg har altid gerne villet dertil, men jeg har ikke lige haft tid og mulighed for at komme af sted før nu. Det var sådan en mulighed der bare dukkede op ud af det blå - en studietur med 25 ukendte, psykologi studerende fra Ålborg. En rejse jeg skyndte mig at hoppe på. Så det er ikke bare et nyt land, men også en masse nye mennesker jeg skal møde :)

Vinterens mørke og tristhed påvirker mig altid meget, så jeg kan godt lide at rejse væk i årets første måneder og få et skud energi fra sydens sol og varme. Sidste år var jeg i Thailand i Januar og der gjorde, at jeg var toptunet til foråret da jeg kom hjem - det kan virkelig anbefales.

 Der bliver lidt stille på bloggen de næste 12 dage.. Vi ses..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...