mandag den 30. januar 2012

Hurra hurra

Min kæreste har fødselsdag i dag og nu er fødselsdagsbollerne færdig.


Fangsten fra KBH

Her er så hvad jeg fik med hjem fra København:


En skjorte fra Second love på Christianshavn, rammer fra Tiger til nogle tegnede mønstre + neglelak, en the-si eller hvad man nu kalder sådan én og..

..Fantastisk fint papir bl.a. købt i grønlykke - en herlig butik, som jeg kunne bruge rigtig mange penge i, hvis jeg havde dem og...

 .. Køleskabs magneter fra Urban Outfitters. Den butik er jeg helt vild med. Jeg var første gang i den i USA og vidste faktisk ikke at der fandtes en i DK, før vi fandt den i fredags. Jeg er især vild med alle deres bøger, og..


 .. En and mere til samlingen. Købt i genbrug til en flad femmer, og..

 .. Et lille skønt spejl fra Brinja.

søndag den 29. januar 2012

KBH tur-retur

Sikke en tur til KBH vi havde. Nu er vi vel tilbage og stadig lidt trætte i fusserne. Det var nogle skønne dage på trods af kulden, som gjorde at vi gik noget stærkere end vi plejer :) Vi fik spist en masse lækker mad og brugt lidt for mange penge. 
Vi startede på Glyptoteket og gik derefter fra sidegade til sidegade op ad strøget, og fandt en masse små hyggelige butikker.
Lørdag havde vi ikke så mange planer og tog det helt stille og roligt fra morgenstunden. Vi nåede, helt tilfældigt, ind til Amalienborg, da der var vagtskifte, så nu har jeg også oplevet det. Efter Amalienborg gik turen mod Christiania. På vejen holdt vi et dejligt kaffe/kakao stop, for at få varmen, for hold op hvor var det koldt at gå rundt i byen. Christiania blev det vi nåede, før vi satte næsen hjemad mod Islands brygge til noget aftensmad, før vi steg på toget mod Odense. En herlig tur.
Her et par stemningsbilleder:

  Kærestehængelåse - herligt. Vi slapper af efter en hård dag.

 Vi er klar til en ny dag rundt i KBH.

 Gaven blev færdig og står nu og venter på at han kommer hjem.

torsdag den 26. januar 2012

Mønster afslapning

Jeg er også hoppet på mønster-tegne-dillen, som jeg første gang stødte på her. Det er rigtig sjovt og afslappende og jeg får lavet en masse mønstre med inspiration fra nettet.
Jeg kan godt lide de mønstre med dybde og perspektiv, men de er også lidt sværere at lave - det kræver mere øvelse.

onsdag den 25. januar 2012

Endelig ferie!

Nu har jeg endelig rigtig ferie! Ikke flere eksamener at tænke og eksamensopgaven er færdig og afleveret. Nu skal der bare hygges, tegnes, hækles, syes og alt muligt andet jeg får lyst til. Imorgen drager min mor og jeg til KBH for at slappe, kævle, shoppe, vandre og se alt hvad man kan nå på 3 dage - uh, hvor jeg glæder mig! Det er ikke så tit, at jeg er på de kanter. Håber også at vi falder over et lille loppemarked eller 2.

tirsdag den 24. januar 2012

En "mandig" tak-for-lån gave

Jeg er i gang med en "dåseskjuler" mere og denne gang til en herre, hvis lejlighed min mor og jeg skal låne i weekenden, når vi skal vælte KBH. Denne herre er ikke så glad for nips og pynt, så ved ikke helt om min gave falder i god jord, selvom jeg prøver at gøre den lidt ekstra mandig (hvis man kan det, når man sammenkæder hækling og blomster?)
Denne gang hækler jeg bare rundt i halve stangmasker, så det forbliver helt enkelt.

mandag den 23. januar 2012

Et hjerte der blev til en ræv

Jeg har jo et eller andet med ræve og nu har jeg så lavet mig en broche mere. Opskriften fik jeg herfra, men har lige lavet lidt farveskift. 


Jeg er altid lige forbi siden om fredagen, fordi jeg elsker deres gaveregn og alle de fine ting, der bliver hæklet. Inspirationen fik jeg desuden herfra.


Det er jo så sød en idé - der bliver ihvertfaldt sendt et par stykker herfra.

lørdag den 21. januar 2012

En "vindueskarm" i udvikling

I vores lille 2 værelses har vi desværre kun en vindueskarm, så jeg har ikke så mange steder at pynte med nips og planter. Derfor har vi en lille home-made vindueskarm i stuen. Den er ikke så stor men bliver virkelig udnyttet.


I sommers havde vi køkkenhave i vindueskarmen; to chilliplanter og en lille, men produktiv tomatplante. 
 Anden er vores eneste, men herlige kæle/vagt-dyr. Købt i genbrug.


Det var hårdt arbejde for vores lille plante, men vi fik hele 4 flotte tomater ud af planten.

Chilliplanterne gav ikke så mange chillier, men til gengæld blev de store og flotte.
Nu er chillierne blevet skiftet ud med forårsplanter.  Her et før, make-over billede.Og her efter make-over.Nu er vindueskarmen klar til foråret.

fredag den 20. januar 2012

Færdige projekter

Selvom læseferie primært skal bruges på at læse og skrive opgaver, kan man jo godt lige bruge pauserne på noget kreativt. Jeg er blevet færdig med to af mine projekter.

Mit "dåse-skjuler" projekt.

 Og mit forårs-tørklæde projekt.

onsdag den 18. januar 2012

Lækkersulten!

Når man sidder på sin flade og arbejder hårdt hele dagen (som jeg selvfølgelig gør!), kan man ind imellem godt få lyst til noget lækkert - noget sukker til hjernen, og så kom jeg til at tænke på denne her..

Som jeg lavede en dag jeg havde gæster. Den var lige præcis så snasket og svampet, som en god brownie skal være. Uh, den kunne jeg godt lige have indtaget!

tirsdag den 17. januar 2012

Overspringshandlinger!

Dem har jeg en del af for tiden. Jeg er i gang med en eksamensopgave, som skal afleveres d. 27. Det i sig selv er ikke så nervepirrende, men nærmere det at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til at skrive den. Det er som om at der hele tiden er noget andet jeg lige kunne tage mig til, især de kreative overspringshandlinger lokker.

Min opmærksomhed burde være her:


Men opmærksomheden er i stedet her:

Jeg vil hækle udenom dåsen, så den bliver ligeså fin som denne.


Jeg har en hæklet kugle tilovers, som jeg vil have lavet til en ring.


Dette fine stykke jersey købte jeg på tilbud i stof og stil, og skal bare lige have klippet kanterne af og syes sammen i enden, så har jeg et lækkert tørklæde til foråret.


Og så har leg desuden mit hue-projekt. Jeg har fundet en opskrift på Pinterest, så nu skal jeg bare have fundet tiden til at hækle den.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...